Третий возраст

Третий возраст

Погодьтеся: все ми хочемо жити довго, адже так?  І статистика запевняє, що тривалість життя в нашій країні зростає.  Але навряд чи хтось мріє впасти старої руїною на руки близьким.  Значить, мета - активне довголіття.  Залишається зрозуміти, як його собі забезпечити ...

До лідера в цьому питанні - Японії - нам поки що далеко: японці в середньому живуть 87,3 року.

А нам що заважає?

Як мінімум цією проблемою треба почати займатися.  Кажуть, людина, коли виходить на пенсію, може раптом відчути власну непотрібність і засмутитися і більше зауважує стомлюваність, Болівія в спині.

Я думаю, що причин досить багато.  Є ті, що пов'язані з охороною здоров'я: наша держава приділяє недостатньо уваги «третього віку».

Ми, власне, тільки зараз говоримо про становлення геронтології як спеціальності, як системи надання допомоги громадянам похилого віку.

У Великобританії, наскільки я пам'ятаю, витрати на медичну допомогу 80-річним в 9 разів перевищують витрати на 50-літніх і в 18 разів більше, ніж на 30-літніх.  Але те, що процес старіння населення в усьому світі йде активно, - незаперечний факт, але

тільки 26,9% ретельно стежать за якістю і складом їжі.  З фізичною активністю просто біда: роблять зарядку 9,9% і регулярно використовують вихідні для активного відпочинку 11,9%.  Як тут не згадати вулиці і парки Пекіна, повні займаються гімнастикою сивочолих чоловіків і жінок.

Але щоб взяти собі за правило фізичну активність, необхідно ще мати фортеця кістково-суглобового апарату, інакше вправи можуть ще й зашкодити.  Особливо дбайливо слід ставитися до здоров'я хребта.

Паралельно з початком фізичної активності, бажано зробити додаткові кроки у вигляді прийому КАРІПАЇН.  Це засіб, який особливо добре показало себе у літніх пацієнтів.  Для зручності прийому і в залежності від тяжкості стану Карипаин можна купувати в різних складах і фасовках: Карипаин сухий бальзам, Карипаин крем, капсули і Карипаин ультра гель.  Останній особливо рекомендується при наявності шийного остеохондрозу.

Застосування засобів лінійки Карипаин дозволить продовжити активну і спортивне довголіття!

Çàêàçàòü ñåé÷àñ