5 ошибок при грыже позвоночника

5 ошибок при грыже позвоночника

5 помилок при грижі хребта

 Сьогодні ми поговоримо на тему 5 головних помилок людей при виявленні грижі в хребті.

Так, грижа доставляє масу больових відчуттів (оскільки це запальний процес) і нормальний ритм життя збивається.

Але не поспішайте панікувати!

Краще уважно вивчіть цей текст.

 Помилка №1.Операція на емоціях.

поспішних в прийнятті рішення про операцію не потрібна. Головне правило - відключити емоції, уважно вивчити висновок МРТ і не думати про операцію. Найімовірніше, там буде рекомендована консультація невролога. Це перше, що треба буде зробити перед відновленням.

 Помилка 2. Підвищене навантаження в момент загострення.

Це неправильно - продовжувати навантажувати спину "через біль". У цій ситуації будь-яке навантаження буде тільки на шкоду. Хочете посилити проблему? Ні? Тоді побережіть себе. При необхідності візьміть лікарняний.

 Помилка №3. Масаж, лазня, грілка (зігрівання).

Це, мабуть, найпоширеніша помилка.

Одні біжать тут же на масаж, інші шарфом гріють там, де болить. Цим ви тільки збільшите проблему. Масаж не можна категорично, а до спини краще докласти лід.

 Помилка №4. Блокада хребта.

Щоб зняти больовий синдром, нерідко вдаються до блокади. Якщо у вас сильні болі і потрібно, скажімо, зробити МРТ, щоб полежати нерухомо - це вихід. Але якщо ви хочете впоратися з недугою, то цим тільки нашкодите своєму організму, який влаштований так, щоб своїми силами усувати проблему. Блокада (як і таблетки) - лише перешкода між болем і усувають її клітинами нашого унікального організму.Виключіть на цей час сидячий спосіб життя і відчуєте, як біль почне йти.

 Помилка №5. Біль вщух, можна брати штангу. Про штангу образно сказано. Але суть часто така, що замість реабілітації у деяких починається підняття важких предметів. Ви 2 тижні берегли себе, поки біль зникав. Так закріпіть це стан, а не збільшуйте його.

 Правильним буде вдатися до перевірених засобів, що продається в офіційних аптеках. Такому як КАРІПАЇН. Гіалуронова кислота, хондроїтин і рідкісний набір ферментів допоможе усунути проблему, а не замаскувати її.

 З турботою про Ваше здоров'я, Карипаин. Більше читайте на цьому сайті, будьте небайдужі до свого здоров'я!

Çàêàçàòü ñåé÷àñ