О чем говорит стоптанная подошва

О чем говорит стоптанная подошва

Причиною багатьох захворювань, як не парадоксально, може служити неправильно подібна взуття.  У зв'язку з чим постраждають не тільки наші ноги, а також інші органи.  Для ідентифікації ймовірних проблем зі здоров’ям, вони не придбають серйозний характер, тому досить просто спостерігати за ним, що може повідомити про хозяїне намного більше, що ми передбачаємо.

Так, які же діагнози можуть бути приховані лише з того, що виглядає взуття владця?

Потёртость центра подошви.

Якщо стирання подошви замінено під подушечками стопи, то це показує на те, що у людини чересчур перегружено пяточным сухожилієм.  Так відбувається або із-за невідповідності техніки виконується спортивний тренувальник, або із-за неправильно вибранної підготовки.  У подальшому перенапряженні суставів може сприяти воспалению і дистрофії тканин пяточного сухожилія.

Потёртость з внутрішньою поверхнею подошви.

Більша потертость стельки з внутрішніх сторін взуття може пов'язувати з тим, що владець занадто підраховує ногу у час прогулянок, хоча він може цього навіть не зафіксувати.  Якщо своєчасно не повернутися до ортопеду, похідка може порушитися ще більше.  Також не виключений ризик розвитку порушень походки, при якій ноги переставляються короткими шажками.

Потёртость з зовнішньої поверхні подошви.

Особую бдільність необхідно проявляти людям, у яких виявлені сліди великого істирання з зовнішніх сторін подошви.  Це може бути показаним деформацією своєї стопи, і, як результат формування іскривлення стопи, при якій вона відкривається внутрішньою від продольної величини.

Потёртость на стельке під пальцями.

Данна потертость говорить про те, що людина привик носить взуття на чересчур високих каблук.  Як виявляють дослідження, систематичне ослаблення ефекту, в той час, коли така невдаха взується, стає фактором повороту захворювань, уражаючи всі компоненти системи.  Спеціалісти відзначають, що найбільш комфортною є взуття, каблук якої вартує від 2,5 сантиметрів до 4 сантиметрів, а попередня висота не перевищує 7 сантиметрів.

Потёртость на стельці під більшим пальцем.

Чрезмерне висихання стельки на бугорці під великим пальцем, показує на ношенні достатньо узкої обуви.  Після того, як в туфлях з узким носком, пальці норовлять «вскарабкаться» другом у дружці - до такого ступеня їм некомфортно.  Це може допомогти як деформація всієї стопи, так і дозвоночного столу.  У свою чергу, змішані дозволки здатності зашкодити нервовим кореням, що може проявлятися болями в желудці, голове і серці.

Потёртости на стельці між пальцями.

Якщо виявлені більші потьортості в цій області стелека, це може бути первинним показником можливої ​​молокообразної деформації пальцівЧаще всього страждає 2 палець ногиК этому приводит ношение тесной обуви с острым носкомСлід відзначити, що причиною служать не тільки стильні туфельки, ні і ботаси, ні сапожки, якщо їх розмір менше необхідний.

Потёртость зовнішньої та внутрішньої поверхні подошви.

При осмотрі взуття можна ознайомитися з подошвою у носках більшої зовнішності, тобто внутрішнього краю та зовнішнього краю на п'ятці.  Це визнак гіперпронації, коли стопа завжди завалена вовнутрь.  У майбутньому це може сприяти появі остеохондрозу та прочих проблем у роботі організації.

Наилучшим методом лікування гиперпронации є носіння спеціальних стелек.  Вони попереджають подальше прогресування процесу.  Помимо цього, вирішується проблема пронації стопів, що призводить до зменшення в ней болі.  Більша роль грав лечебну фізкультуру, зроблену на укріплення конструкцій стопи.

Найкращим середством для лікування та профілактики остеохондрозу є лінійка коштів на растивній основі - КАРИПАИН.  Після проходження курсу лікування відмічається позитивна динаміка моторної активності, становлення мишечного тонусу, неврологічного статусу, біомеханіки позвоночника та структури зміненої кісткової тканини.

Çàêàçàòü ñåé÷àñ