Волшебная босвелия

Волшебная босвелия

Часом проблеми зі здоров'ям не вирішуються строго за протоколом.  У певних випадках варто скористатися засобами, здавна використовуються в народній медицині.  Давно відомо, що витяжки з рослин, які мають цілющі властивості, бувають досить ефективними.

Одним з таких дарів природи є босвелія.

Босвелія (індійський ладан) Boswellia Serrata - невелике дерево, що росте в умовах жаркого тропічного клімату.  Найвідоміші види босвеллії ростуть на півострові Сомалі, острові Сокотра і на Південному Сході Аравії.

Нараховують близько 30 підвидів, проте отримати смолу можна лише з певних різновидів.

Отримують смолу за допомогою надрізу стовбура дерева.  Завмерши рівномірно, речовина перетворюється в ладан - найдавніше пахощі, не втрачає свою популярність і на сьогоднішній день.  Разом з миром смола використовується для релігійних обрядів.  Перші згадки про босвеллії можна помітити в Євангелії.

Речовина, що отримується з Boswellia Serrata відрізняється не тільки специфічним ароматом, але і лікувальними властивостями.  Кілька тисячоліть індійська медицина використовує на практиці даний спосіб для позбавлення від хвороб і запальних процесів.

Смоли босвелії добре зарекомендували себе при проблемах з суглобами, нервовими захворюваннями і розладами, запаленнями різного характеру.

Унікальність рослини полягає в тому, що воно містить величезну кількість біологічно активних компонентів.  Використання босвелії здатне:

 • Створити ефект знеболення, помітно зменшивши хворобливі відчуття;

 • Проявити протизапальну дію завдяки босвелієві кислоті, яка блокує активність гормонів, «винних» за розвиток запальних процесів;

 • Руйнівно діяти на патогенну мікрофлору;

 • Налагодити функціонування нервової системи;

 • Полегшити симптоми при захворюванні шлунково-кишкового тракту;

 • Відновити цілісність кровоносних судин, тим самим покращуючи кровообіг;

 • Надавати протиалергічну дію;

 • Допомогти при лікуванні астматичних станів.

Сприятливий вплив босвелії на організм пояснюється справді унікальним хімічним складом смоли, що видобувається з тропічного дерева.  Якщо взяти до уваги процентне співвідношення, то смола становить приблизно 50-65%, а камедь - 35-45%.  Залежно від кількості перших двох компонентів, на ефірні масла доводиться від 4% до 7%.  Всі складові містять речовини, що володіють певними цілющими властивостями.

На окрему увагу заслуговують босвелієві кислоти.  Вони мають протизапальну дію і корисні для суглобів.  Дані кислоти зводять до мінімуму ймовірність проникнення лейкоцитів в синовіальну рідину і хрящову тканину, не допускаючи їх можливе руйнування.

Перш за все, босвелія буде корисна тим, у кого є проблеми з опорно-руховим апаратом, що супроводжуються запаленням в суглобах.

На сьогоднішній день, це на жаль, досить поширена проблема серед населення - остеохондрози, артрити, артрози, радикулопатії та інше.

Як бачите, немає ніякого секрету в тому, чому смола ладану дерева (так ще називають Босвел) настільки корисна.  Вся справа в рідкісному поєднанні компонентів, які прицільно спрямовані на вирішення виниклих проблем зі здоров'ям.

Екстракт босвеліі використовують, як інгредієнт для мазей.

Саме такий екстракт входить до складу Карипаин Ультра Геля - єдине на ринку України поєднання ферментів, хондропротекторів і рослинних НПЗЗ з найпотужнішим через шкірних провідником Транскутолом.  Транскутол ефективно «простягає» важкі молекули до тканин - мішенях, що дозволяє впливати на всі ланки патологічного процесу в хрящовій тканині.

Карипаин Ульта Гель проявляє хондронейтральним відповідь, не впливаючи на синтез глюкозамінгліканов, зміцнює і відновлює стінки судин, знижуючи ознаки запалення при артритах.

Çàêàçàòü ñåé÷àñ