Весна на шести сотках

Весна на шести сотках

Весна - гарячий сезон для тих, хто має свою дачну ділянку, горезвісні «шість соток».  

Посадити картоплю, прорихлити Редісочка, полити посаджену розсаду, прополоти постійно зростаючі бур'яни ... Здавалося б, що спільного у цих робіт? А ось що: всі вони надають безпосередню навантаження на спину, а при неправильному підході здатні відправити на лікарняний після перших же динамічних вихідних. Якщо після бурхливої ​​діяльності на ділянці з'явилися болі в спині, значить, було скоєно ряд помилок і тепер про їх виправлення варто задуматися.  

ПРИЧИНИ БОЛЕЙ В СПИНІ ПІСЛЯ городнім робіт . Мало хто з нас може похвалитися тим, що протягом зими готувався до початку дачного сезону. Найчастіше, «ударна фіззарядка» не наше повсякденне заняття, і тому такі марш-кидки стають справжнім випробуванням для м'язів спини.  

Саме перенапруження м'язів стає причиною різкого болю в спині, що наступає приблизно на 2 3 день роботи на ділянці. Сидячий і малорухливий спосіб життя в холодну пору розслаблюють. А ще свіжий весняний вітерець, приємно обдуває розігрівшись на сонечку тіло, додає до перенапруження запалення м'язових волокон.  

ЯК УНИКНУТИ БОЛЕЙ В СПИНІ  

Якщо підійти раціонально, можна виконати всі заплановані роботи на ділянці без нанесення шкоди власній спині. Для цього необхідно осмислено підійти до вибору інструментів і плануванні дня. 

Тому, якщо цей травень ви не плануєте валятися з хворою спиною, потрібно:  

 · одягатися по погоді, поперек повинна бути завжди в теплі, і своєчасно міняти вологу від поту одяг на сухий;  

 · перед початком робіт слід розім'ятися, розігріти м'язи спини;  

 · наповнювати ємності (відро, тачка) наполовину; 

 · вибирати городній інструментарій, щоб можна було працювати з максимально випрямленою спиною;  

 · щопівгодини робити 3-х хвилинну перерву зі зміною положення тіла і чергуванням виду діяльності;  

 · мінімізувати роботу в зігнутому положенні;  

 · правильно піднімати тяжкості, використовуючи переважно м'язи ніг і стегон.  

Дотримуючись ці правила, можна уникнути болів в м'язах спини або залишити її в терпимих межах.  

ЩО ЗРОБИТИ, ЯКЩО Є М'ЯЗОВІ бОЛЮ  

Якщо ніхто з вищевказаних не допомогло і вже ввечері, після першого дня, провед енного «в полях» ви відчуваєте біль в спині, потрібно вживати заходів. Обмеження навантажень найчастіше цілком достатньо, щоб через пару-трійку днів все прийшло в норму, проте якщо хочете прискорити процес і полегшити свій стан, можна спробувати добре себе зарекомендувало засіб КАРІПАЇН УЛЬТРАГЕЛЬ. Воно успішно застосовується для лікування захворювань опорно-рухового апарату. Завдяки збалансованому складу активних речовин і транспортних молекул Транскутола, КАРІПАЇН УЛЬТАГЕЛЬ можна розглядати як самостійну процедуру для місцевого застосування, так і додаток до процедур лікарського електрофорезу з метою захоплення ефективності лікування.Детальна інформація про КАРІПАЇН на нашому сайті.

Çàêàçàòü ñåé÷àñ