Безупречный лук для работы мечты

Безупречный лук для работы мечты

Одяг впливає як на настрій людини, але й просування по службі. Більшість людей не беруть це до уваги, а потім дивуються, чому їм було відмовлено у укладанні договору чи підвищенні. Якщо це відбувається досить часто, саме час спробувати поміняти стиль і підібрати бездоганний комплект одягу для створення нового образу для бажаної роботи.

ЯК ОДЯГ Вплине на рух по кар'єрній літниці?

Малоймовірно, що ви почуватиметеся впевнено, якщо прийдете на серйозну нараду або презентацію у футболці. Елегантна сукня чи костюм – це як другий шкірний покрив. Якщо стіл переговорів іноді як військове поле дій, то завдання одягу відбивати будь-які атаки. У ній ми сильніші й упевненіші навіть у каверзній та форс-мажорній ситуації.

Мабуть, багато хто помічав, що вечірня сукня та взуття на підборах додають внутрішнє відчуття спокою, жіночності та привабливості. Це ж можна застосувати і до ділового одягу: він налаштовує на необхідний лад і надає впевненості у собі.

СКЛАДАННЯ ІДЕАЛЬНОГО АУТФІТУ ДЛЯ РУХУ ВГОРУ

1. Купівля речей високої якості

Одна з основних помилок при виборі ділового костюма – це дешева тканина з пухкою структурою, яка абсолютно не тримає форму. Якщо не приділяти уваги якості одягу та намагатися на ньому заощадити, тобто ймовірність виглядати на зразок – «інженер радянських часів».

2. Речі мають виглядати охайно

Неохайність у діловому стилі річ неприпустима.У жіночому гардеробі є ряд непорушних правил: він повинен створювати образ, що запам'ятовується, але в той же час не перехоплювати всю увагу на себе.

3. Костюм не повинен виглядати відверто

Не варто демонструвати зайву сексуальність. Одяг – це свого роду меседж бізнес-партнерам та товаришам по службі, і від вас залежить, яким він буде.

4. Гардероб має відповідати подіям

Набір одягу підбирають залежно від ситуації. Якщо необхідно йти на ділову зустріч або виступ, то в образ можна додати більше сміливих кольорів, щоб привернути увагу публіки.

5. Речі повинні бути зручними

Про зручність забувати не варто. У діловій цибулі має бути комфортно. Важливо зосередитись на роботі, а не думати про «перекручену спідницю».

Якою мірою одяг повинен відповідати законам ділового стилю, залежатиме від посади і від передбаченого дрес-коду.

Прекрасно підібраний костюм допомагає триматися упевнено, що безпосередньо впливає на роботу своєї мрії.

Підбиваючи підсумки. Для складання ідеального ділового аутфіту слід дотримуватись такого порядку:

Підбиваючи підсумки. Для складання ідеального ділового аутфіту слід дотримуватись такого порядку:

• орієнтиром має бути ваша сфера діяльності;

• вибирати одяг відповідно до подій;

• набувати якісного одягу;

• все має виглядати охайно і не надто відверто;

• одяг повинен бути комфортним, з дотриманням дрес-коду (якщо передбачено).

Ну і звичайно ж, у будь-якій ситуації тримати спину рівно!

Заходьте на сайт www.karipain.ua/ та знаходите багато корисної інформації

Çàêàçàòü ñåé÷àñ