Чи робить стрункішим тісний одяг

Чи робить стрункішим тісний одяг

Прагнення виглядати привабливими у власних очах інших, жінкам часом доводиться жертвувати своїм здоров'ям. Винуватці – вузький одяг, незручна білизна. Обтягуючий і тісний одяг створюють напругу в спині та шиї, шкодять хребту. Високі підбори стають причиною радикулопатії. Зайнявшись покупкою таких речей стоячи перед дзеркалом у бутику, панночки не замислюються про наслідки і катують своє тіло. Ось що говорять про це фахівці. 

Тісна білизна і сколіоз

До тісного одягу відносяться і бюстгальтери на вузьких бретельках, які роблять жінку сексуальною. Власниці невеликих грудей можуть дозволити собі носити таку білизну, а ось жінкам із пишними формами краще відмовитись. Тонка бретелька, розташовуючись в одному місці на плечі, тягне його вниз під дією тяжкості грудей, що може стати причиною викривлення хребта. живота та спини. Граючи роль каркаса, така білизна зміцнює м'язи спини, і дозволяє триматися прямо. Все це працює у тому випадку, якщо білизна вибрана за розміром. Прагнення «влізти» в одяг як сестри Попелюшки на пару розмірів менше, може виявитися згубним для здоров'я. Вузька білизна сковує м'язи тазу. Спочатку відбувається напруга в м'язах спини, а потім і біль. 

Помилкова думка, що викривлення хребта є у більшості і лікувати його не потрібно. Однак навіть незначне відхилення призведе до болів у спині, міжхребцевих гриж, мігрені та інших серйозних захворювань.

Вузький одяг і область попереку

Облягаючі звужені спідниці - невід'ємний атрибут працівників офісу. Саме вони змушують тримати коліна разом та обмежують крок. Однак за всією цією якістю, що облагороджує, страждає в першу чергу поперек. Тривала напруга в цій області може призвести до дискових або м'язових проблем, а також сприяти пошкодженню хребетного стовпа. Під час ходьби створюється додаткове навантаження на суглоби, як результат зниження їх амортизації. Крім того, відбувається утруднення дихання, що призводить до нападів паніки та постійного стресу. Такі наслідки носіння вузьких речей.  

Масивні аксесуари і хребет 

Постійне носіння важких намист або масивних сережок також може завдати шкоди здоров'ю. Тому носити такі прикраси бажано нетривалий час, оскільки вони тягнуть шию вперед і ведуть до порушення постави. Що стосується сумки через плече. Вона має бути легкою, інакше створюється дисбаланс вагового навантаження на хребетний стовп. Тяжка сумка при тривалому носінні на одному плечі змушує володарку згинатися вбік і може стати причиною сколіозу. 

Для мінімізації шкоди необхідно регулярно міняти плече при носінні подібних сумок. Туфлі і кровообіг Туфлі з високими підборами - мабуть найнебезпечніша річ гардероба представниць жіночої статі. Безперечно, вони роблять жінку бажаною та витонченою, але при цьому позбавляють здоров'я в буквальному значенні.Центр тяжкості зміщується, змінюється кут нахилу, це веде до напруги поперекової області. Невластиве становище хребта загрожує защемленням нервів і розвитком радиколопатії. Туфлі-човники з вузьким носком утримують стопу точно в «тисках», порушуючи кровообіг. Взуття без підборів також не варіант для постійного носіння, воно може спричинити деформацію стоп. Ідеальний варіант – танкетка. Ноги в такому взутті мають хорошу опору, що зводить нанівець згубний тиск на стопу. Лікування захворювань опорно-рухового апарату хороші результати показує крем Каріпаїн. Його активно застосовують фізіотерапевти при ультразвуковому введенні, а також пацієнти в домашніх умовах для лікування хребта та суглобів. 

масажу та мануальної терапії для підвищення їх сприятливого впливу на хребет та суглоби.

Çàêàçàòü ñåé÷àñ