Проблемы с сексом. Спину проверяли?

Проблемы с сексом. Спину проверяли?

Нерідко болі в області спини стають перепоною для отримання задоволення від інтимного життя. До такого висновку прийшли фахівці. Хворобливі відчуття здатні викликати дискомфортний стан. При цьому знижується не тільки отримання задоволення, але і виникають серйозні наслідки, якщо вчасно не звернутися до лікаря. Ось кілька рекомендацій від невролога.  

Рекомендація №1. Перед тим як почати налагоджувати сексуальне життя, слід пройти обстеження у фахівця. Факторів болів в спині досить багато, і тільки після консультації невролога будуть залежати подальші дії. Необхідно поцікавитися, які лікарські засоби і методи лікування можуть допомогти зменшити біль, а також чи потрібно купувати спеціальний корсет, подушку або інші засоби. 

Рекомендація №2. Необхідно прийняти те, що проблеми зі спиною відбилися на відносинах з партнером.  

Рекомендація №3. Побороти сором і розповісти своєму лікарю про моментах хвороби, які впливають на якість інтимного життя. Це допоможе отримати більше корисної інформації, яка сприятиме налагодженню близьких відносин і їх збереженню.  

Для зменшення больових відчуттів під час сексу фахівці рекомендують наступне.  

1. Як висока, так і низька температура знижує чутливість нервових закінчень. Потрібно визначити, що комфортніше для організму. Якщо потрібно холод, то в період прелюдії можна скористатися кубиками льоду. Для прогрівання спини можна використовувати теплу ванну або душ.  

2. Зловживання аналгетиками може швидше завдати шкоди, ніж допомогти. Але, якщо доктор призначив адекватну терапію, в якій будуть присутні лікарські засоби, то бажано дотримуватися рекомендацій. З зовнішніх коштів, які не мають протипоказань, можна порекомендувати КАРІПАЇН УЛЬТРАГЕЛЬ. Він допоможе усунути спазми мускулатури, усуває локальне запалення, зменшить біль.  

Беріть на замітку!  

А дізнатися про засіб більш детально можна на цьому сайті.

Çàêàçàòü ñåé÷àñ